Busques arquitecte a Calafell?

David Frías, arquitecte a Calafell

Calafell és la població on visc. Està situada a la costa del Baix Penedès, Tarragona, i destaca per el seu interminable passeig marítim-comercial i la seva platja de sorra fina, de cap a cap del municipi. Són gairebé 5 quilòmetres de platja, entre la Riera de la Bisbal limitant amb el Vendrell i el port de Segur de Calafell.

És destacable també el Castell de Calafell, documentat ja al segle XI, i situat a l’antic nucli urbà, 67 metres per sobre del barri de la platja. Al segle XVII es va afegir el seu “comunidor”, petita edificació amb obertures als quatre punts cardinals i coberta a quatre aigües, des d’on el capellà beneïa el terme i allunyava les tempestes i mals esperits. Per a més informació, podeu visitar el següent enllaç: Turisme a Calafell

Si necessites un arquitecte a Calafell i en general a la Costa Daurada, estic a la teva plena disposició per als següents encàrrecs: Cèdules d’Habitabilitat, Certificats d’Eficiència Energètica dels Edificis, Inspeccions Tècniques d’Edificis, Dictàmens i Peritacions, Taxacions, Certificats, Arbitratges , Delimitacions, Medicions de terrenys, Aixecaments topogràfics i de Plans, Projectes de Reformes i Nova Planta.

Serveis   |   Contacte   |   Més sobre mi