David Frías, arquitecte

Bio

Petita biografia

Vaig néixer a Barcelona l’any 1977. Vaig estudiar Arquitectura a l’Escola Tècnica Superior d’Arquitectura de Barcelona, ​​cursant el cinquè Any a la Royal Danish Academy of Fine Arts, a Copenhaguen. Abans de llicenciar-me vaig fer dues pràctiques com a estudiant, a l’Àrea d’Urbanisme de l’Ajuntament de Barcelona, ​​i a l’estudi de l’arquitecte Germà Català Torres, a Sant Just Desvern.

Vaig estar els cinc anys següents a la empresa Arquitectura Produccions, del professor d’urbanística Miquel Roa, col·laborant en projectes d’edificació i urbanisme a l’àrea metropolitana de Barcelona i en els municipis de la comarca del Baix Llobregat especialment. Al final d’aquesta etapa va començar la crisi immobiliària a Espanya, i vaig trobar lloc al Taller d’Arquitectura de Ricardo Bofill, també ubicat a Sant Just Desvern, però amb gran projecció internacional. Allà vaig tenir la oportunitat de treballar en projectes de gran escala urbana situats a tot el món, al costat d’un equip de professionals especialitzats en nombroses disciplines com el disseny, la construcció, la gestió de projectes, el disseny assistit per ordinador (CAD), la infografia , l’administració i comptabilitat, logística, etc. Novament una crisi, aquest cop d’escala internacional, i especialment al continent asiàtic, fa minvar el departament del qual formava part durant els últims anys, i se’m convida amablement i generosa a buscar noves aventures professionals. Així comença la meva etapa actual com a arquitecte independent o “freelance”.

La meva residència actual, a la ciutat costanera de Calafell, està molt ben connectada amb Barcelona i tot el litoral de Catalunya. També, per proximitat, amb les comarques del Penedès, Camp, Tarragonès, Garraf i Baix Llobregat. Ofereixo els meus serveis en aquestes zones per a encàrrecs com a arquitecte, col·laborador, assessor o gestor d’equips humans.

David Frías Barranco, Calafell, maig 2015

Inici | Serveis | Contacte