Projectes d’Ús Comercial

Reforma de Farmàcia

L’encàrrec va ser duplicar la superficie de zona de vendes amb l’objectiu de guanyar espai d’exposició pels productes de parafarmàcia. Per aconseguir-ho es van redistribuïr completament els espais, les instal·lacions i es van cambiar gran part dels acabats del local.

  • Es va eliminar un dels banys, que estava pràcticament en desús.
  • Es va desplaçar el laboratori a una nova sala de les mateixes dimensions, podent així reutilitzar el seu mobiliari i equipament, en idéntica disposició.
  • Es va habilitar una part de l’antic magatzem com a despatx i com a zona d’atenció farmacèutica.
  • Es van desplaçar els prestatges de la llibreria a una nova zona que també es fa servir com a espai de pas.
  • Es va instal·lar un nou paviment vinílic que no requeria arrencar el terra anterior. Aprofitant aquesta operació es va passar cablejat sota terra per alimentar els nous i futurs equips de venda.
  • Es va renovar el sostre i la iluminació de la zona de vendes, instal·lant projectors de llum blanca que fan destacar els colors de les línies de productes.
  • Es va modernitzar la instal·lació elèctrica i la climatització, a fi de garantir el confort dels usuaris.

Tot això amb un pressupost d’execució molt ajustat. El canvi, però, va ser espectacular com podeu veure.

Abans…
Després.