Serveis

Els meus serveis es basen en tres aspectes que considero inherents a la meva activitat com a arquitecte.

Rendibilitat

Recerca de solucions constructives, estructurals i estètiques que impliquin un consum mínim de recursos econòmics, humans i materials. Això vol dir reduir al màxim la complexitat i economitzar recursos, focalitzant els esforços en les punts singulars, diferenciadors i més rendibles de cada projecte. A cada obra es persegueix allò que li dóna un valor diferencial, i hi apostem!

Funcionalitat

Entenc el disseny arquitectònic i urbanístic com una tasca que forma part d’un ampli procés de treball, amb multitud d’actors de diverses disciplines. Com a agent tècnic, l’arquitecte cerca la màxima eficiència de la construcció: solidesa, durabilitat, estalvi energètic, facilitat de manteniment, habitabilitat, confort.

Estètica

La concepció de l’edifici i el seu procés de disseny van lligats de manera inseparable no sols al procés constructiu, sinó també a la seva sortida al mercat immobiliari. Des del primer croquis, fins al lliurament de claus i el llibre d’ús de l’edifici, s’elabora un producte únic i coherent, encara que compost per múltiples materials: maquetes, dibuixos, memòries, càlculs, manuals i plànols.

A continuació trobareu una llista dels serveis professionals oferts habitualment. Si teniu qualsevol dubte no dubteu a contactar amb mi.

Inici   |   Contacte   |   Mes sobre mi